Friss topikok

Keresés

AdSense - Google Accountal

2007.05.01. 21:44 harzol2

Az AdSense számlával rendelkezőket egy kis meglepetés fogja érni a közeljövőben, ugyanis a Google elkezdte tesztelni az AdSense számlák és a Google Accountok migrálását.
Ez mindössze annyit fog jelenteni, hogy lehetőségünk lesz a hagyományos bejelentkezési módról váltani a Gmailnél és sok más Google alkalmazásnál megszokott bejelentkezési módra. Szép fokozatosan minden AdSense számlánál meg fog jelenni az alábbi képernyő az elkövetkezendő időkben:Adsense és Google Account
 
Persze nem kötelező átállni, de azért biztos vagyok benne, hogy sokan fognak örülni ennek a hírnek. Különösen azért, mert eddig a már meglévő AdSense számláknál az e-mail címet nem lehetett gmail-es címre módosítani.

1 komment

Címkék: google adsense

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr2565966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása