Friss topikok

Keresés

Új tulajonos a Webreklámnál

2007.04.16. 14:48 harzol2

Tulajdonosváltás történt a Webreklám online reklámügynökségnél.  
2007 áprilisától a Webreklámot a Szép Dolgok Kft. működteti, amely az All Hungary weblapcsalád, Magyarország legnagyobb és legjobb idegen nyelvű digitális médiahálózatának kiadója. A váltás eredményeként a Webreklám a tervek szerint új szakmákba és piacokra fog betörni, köztük több más európai országba is.

A szolgáltatás működésének változásáról nem esett hír, de még így is sok mindent befolyásol a tulajdonosváltás. Többek között a Webreklám partnerei köthetnek egy újabb szerződést, ami azért sokaknak nem fog tetszeni, hisz legtöbbjük az első szerződés után se látott még egy fillért sem. Minden bizonnyal tehát csökkenni fog a reklámfelületet a Webreklámon keresztül értékesíteni kívánók száma, ami nagy számukból adódóan nem valószínű, hogy különösebben megakasztaná a rendszert. A hirdetői oldalt valószínűleg kevésbé fogja érinteni a változás, ám vélhetően pluszt sem jelent az új tulajdonos megjelenése ezen a téren.
 
Felmerül persze a kérdés, hogy miért kerül sor a Webreklám eladására. Eladták, vagy inkább megvették? A régi tulajdonosok akartak kiszállni a buliból, vagy az új tulajdonos tett ellenállhatatlan ajánlatot?
Elképzelhető, hogy most nőtt meg olyan szintre a Webreklám, hogy felvásárolják, ám ha megnézzük, hogy a Szép Dolgok Kft. és az All Hungary mit tud felmutatni, akkor valószínűsíthető, hogy nem erről van szó. Sokkal inkább az tűnik ésszerűnek, hogy nem jöttek be a Webreklámhoz fűzött remények és ennek eredményeképp került egy kishal tulajdonába a Webreklám.
Remélhetőleg az új tulajdonosok hamarosan nyilatkoznak majd az ügyben és ismertetik terveiket a Webreklámmal kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy sokunkat érdekelne mivel kívánják felpörgetni az ígéretes, ám nehezen és lassan fejlődő vállalkozást.

1 komment · 1 trackback

Címkék: hirdetések webreklám felvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr8459309

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liza 2007.08.16. 17:09:53

Bár ez nagyon régi hír, és már nyilván senkit sem érdekel, de azért az információ az, hogy az eredeti tulajok megunták, hogy döglődik az oldal és inkább megszabadultak tőle.
süti beállítások módosítása