Friss topikok

Keresés

AdSense változások: csatornák és új hirdetési egység

2006.09.22. 13:49 harzol2

Nem túl nagy változás, de azért megkönnyíti a Google AdSense használók dolgát az új Csatornák menüpont.
Az "AdSense beállítás"-on belül elérhető "Csatornák" fülön ezentúl kényelmesen és egyszerűen menedzselhetjük csatornáinkat.
AdSense hirdetés lap.hu oldalon
További újdonság, hogy megjelent a 200x200 pixel méretű hirdetési forma, amelyen szöveges, képi és video formátum is megjelenhet. Számomra ez azért örömteli, mert eddig ez a méret illeszkedik legjobban a lap.hu oldalak 214x200 pixeles középső hirdetési felületéhez. Az új egység neve "Small Square" és egyszerre két darab hirdetés jelenik meg benne.

2 komment

Címkék: google hirdetések adsense pénzkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr6715136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mannoo · http://mannoo.blog.hu 2006.11.30. 01:27:17

Szia!

Látom, hogy a honlapodon foglalkozol az AdSense-szel.

Te magad is alkalmazod, a jobboldali hasábban kint vannak a tipikus Google hirdetések... Tudnál nekem segíteni, hogy itt, a blog.hu-n hogyan lehet (jobb)oldalra kitenni? Lehet - sőt valószínű -, hogy én vagyok gyépés, de ezzel nem vagyok egyedül.

Hasznos lenne, ha egy cikkben leírnád a módszert... Vagy lehet, hogy két sorban meg tudod írni, hogy melyik modulba és hogyan kell beilleszteni a szkriptet.

előre is köszönöm,

hű olvasód:

mannoo

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2006.11.30. 07:18:02

Szia!

Egy HTML text oldaldobozt hozzál létre és abba tedd az adsense kódot.

harzol

ui: két sor se kellett :)
süti beállítások módosítása