Friss topikok

Keresés

A keresés kapcsolódik: - Változások a Google találati oldalain

2007.10.18. 14:24 harzol2

Újabb és nem is apró változás fedezhető fel a Google találati oldalak alján. A gyakrabban használt kereső-kifejezések esetében a találati lista alján megjelenik a "A keresés kapcsolódik:" szöveg és 4-8 ajánlott, a Google szerint kapcsolódó kifejezés.
Ezek a kifejezések nem mások, mint linkek egy újabb keresésre, magyarul a Google nem tesz mást, mint keresési alternatívát ajánl fel hasonlóan az elgépelt kifejezéseknél már megtapasztaltakhoz.
A lista úgy tűnik csak a népszerűbb keresőkifejezések esetében jelenik és bizonyos esetekben meglepő, de találó alternatívákat is kínál. Ilyen például a földrajzi helyszínek esetén a környező és azonos jellegű helyszínek felkínálása.
Ennek az újításnak keresőoptimalizálás szempontjából a legfőbb jelentősége az, hogy ezentúl érdemes lesz fő kulcsszavainkhoz kapcsolódóan az itt megjelenő kifejezésekre is optimalizálni.
Egyrészt azért, mert nőni fog az ezekre a kifejezésekre rákeresők száma, másrészt pedig minden bizonnyal nem véletlen, hogy a Google ezeket a kifejezéseket találja a keresett szóhoz, vagy kifejezéshez kapcsolódónak.

3 komment · 1 trackback

Címkék: google seo keresőoptimalizálás kulcsszó legkeresettebb kifejezések

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr98200199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ramos de flores para cumpleaños 18 años 2017.10.09. 22:54:14

Már zöld kecskés sört is dönthetünk magunkba - Sörtúra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2007.10.18. 14:42:37

Nem mindegy mire keresel rá.
Próbáld a Prága szóval! Ha azzal se megy, akkor valószínűleg más adatközpontból kapod az adatokat és még nem ért teljesen körbe a dolog.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2007.11.10. 13:12:56

Én inkább egyes népszerű szavakat ütöttem be a Google Adwordsnél, és megnéztem, mennyire keresettek, és hány reklám van hozzájuk mellékelve.

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása