Friss topikok

Keresés

AdSense - Jóváírás sikertelen

2007.08.30. 12:58 harzol2

A korábbi híresztelésekkel ellentétben csak most vált elérhetővé az AdSense bevételek átutalással történő kifizetése a magyar megjelenítőknek. Épp a mai nap kapják meg az első átutalást az arra érdemesek, ám sokaknak még mindig nem érhető el ez a kifizetési mód. Egyrészt ugye sokan vannak akik nem tudják az átutalásos fizetést választani, másrészt viszont sokan még korábban letiltatták a bankszámlájukat azzal, hogy megpróbálták hitelesíttetni azt.

AdSense - Jóváírás sikertelen
Mikor lassan egy éve elérhetővé vált számos országban az átutalásos kifizetés akkor a magyar fiókokban is megjelent ez a választási lehetőség, melyet sokan próbáltak aktiválni. Ehhez a Google utalt a megadott bankszámlákra bizonyos összeget, melyet meg kellett adni az AdSense oldalán, ezzel bizonyítva, hogy a bankszámla valóban a felhasználó ellenőrzése alatt áll.
A bankszámlaszámok hitelesítése látszólag rendben lezajlott, de mivel a Google még nem akarta ezt a szolgáltatást akkor hazánkra is kiterjeszteni, így ezeknél a fiókoknál megjelent a Jóváírás sikertelen felirat és ez a mai napig így is maradt.
Ugyanezt a bankszámlát nem lehet mégegyszer hitelesíttetni, így most ezek az AdSense felhasználók várakozásra vannak ítélve, ha nem akarnak új bankszámlát nyitni, vagy továbbra is bankba rohangálni a csekkekkel.
A Google nyilván tud a problémáról, hisz többen írtak nekik ezügyben levelet, ám tudtommal mindeddig nem érkezett érdemi válasz a témában.

2 komment

Címkék: google adsense pénzkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr61152888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slam · http://szakdolgozatiras.hu 2007.08.31. 15:21:27

Nálam sajna nem jelenik meg az elektronikus banki utalás lehetősége...:((
Csak a kétfajta csekk közül választhatok.

Andrei · http://www.andreiground.com/ 2007.09.02. 01:32:50

Nem mondanám, hogy a legkorektebb cég a google. Nekem kb 160-200 dollárnyi pénzemet fagyasztották be. Cserébe én is letiltattam az adwords terheléseiket hasonló nagyságrendben.

de a problémára reagálva:

Nem lehet, hogy az eurozónán kívül ilyen problematikus az adsense? Nekem kb azonnal működött a számlaellenőrzés belga banknál.
süti beállítások módosítása