Friss topikok

Keresés

A Skype is áll

2007.08.16. 16:04 harzol2

Skype LogoNem csak az Iwiw döglődik a mai napon, hanem egy globális és még népszerűbb szolgáltatás, azaz a Skype is.

Mint Konrád is megírta az ilyen kaliberű netes szolgáltatásoknál megengedhetetlen az ilyen kiesés. A Skype esetében főleg, hisz szervesen beépült az üzleti életbe, így igen komoly cégek is használják belső és külső kommunikációra. Ezeken a helyeken pedig nem engedhető meg a részleges elszigeteltség sem. A problémát persze valahogy mindenhol áthidalják, de egyben el is gondolkoznak a felhasználók.
Egy ilyen kiesés, mint a mai elbizonytalanítja a felhasználókat és azok könnyen más Instant Messenger után nézhetnek. Nyilvánvaló, hogy a GTalk és társai kiemelt érdeklődésre számíthatnak a kiesés alatt, de nyilván sokan nyúlnak vissza a Microsoft Messengeréhez is.
Persze aligha hihetjük, hogy vége van a Skype-nak, hisz az Ebay személyében igen tőkeerős tulajdonos áll a háttérben, de éppen ezért is érthetetlen a mai leállás.
A fennakadásról egyébként már ír a Skype blogja is, ahol a hiba elhárítását 12-24 órán belülre ígérik.

1 komment

Címkék: ebay skype gtlak instant messengerek

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr58141658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moikboy · http://moikboy.freeblog.hu 2007.08.18. 19:13:56

Pár éve még örültünk ha nem szakadt meg a net, és 1280-ban ment a windows xp, most meg beszarik egy sima app és összedől a biznisz :)
süti beállítások módosítása