Friss topikok

Keresés

Yahoo: Panama mellé RightMedia

2007.05.01. 09:33 harzol2

Úgy tűnik a Yahoo továbbra is próbálja tartani a lépést a Google-el az online hirdetési piacon, mivel az idén év elején átkeresztelt hirdetési rendszerük - a Panama - mellé most bejelentették, hogy fel fogják vásárolni a RightMedia-t.
A korábban már megvásárolt 20% RightMedia részvény mellé idén júliusban potom 680 millió dollárért fogják megvenni a maradék 80%-ot.
Ez a felvásárlás nagyban hasonlít a két héttel ezelőtti Google - DoubleClick üzlethez, hisz most is egy hirdetés-tőzsdének nevezett rendszerrel rendelkező szereplő a felvásárlás tárgya.
Látszik tehát, hogy nem csak a Google szeretné magát elsősorban az online hirdetési piacra pozícionálni, hanem a Yahoo is. A felvásárlásokkal ugyanis mindkét cég a piac egy jelentős szeletét is megvásárolta, ezzel tovább növelve így is meghatározó szerepüket.

1 komment

Címkék: yahoo hirdetések felvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr7265591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása