Friss topikok

Keresés

Pagerank frissítés

2007.04.28. 20:50 harzol2

Folyamatban van a nyilvános pagerank értékek frissítése, így már többen láthatják, hogy munkájuk milyen eredménnyel járt.
Persze ezek az adatok nem befolyásolnak semmit és nem is naprakészek, de azért mindenki várja őket, aki keresőoptimalizálással foglalkozik. Akinél nem frissültek a nyilvános pagerank értékek annak a következő dolgok egyikével kell számolnia:
- Még nem került sor az ő oldalához tartozó értékek frissítésével.
- Az elmúlt kb. 1 hónapban szerezte bejövő linkjeit, így a nyilvános pagerank értéke csak a következő frissítésnél válik láthatóvá.
- Nem sikerült szintet lépnie. Ez úgy a 4-es, 5-ös pagerank fölött komoly előrelépés esetén is előfordulhat.

Van azonban még egy negyedik dolog is, ami igazából csak a Google mostanában hangoztatott véleménye miatt merül fel és leginkább a jövőre vonatkozik, ez pedig a fizetett linkek kérdése. Aki ugyanis pagerank értékének nagy részét fizetett linkeknek köszönheti számíthat arra, hogy a Google kiszúrja ezeket és emiatt elveszítheti ezeket a bejövő linkeket, ami persze negatívan befolyásolja a pagerank értéket is.
Ez azonban valószínűleg csak a jövő zenéje, de a következő nyilvános pagerank frissítésnél talán már láthatunk rá példát. Mindez azt jelenti, hogy a Google belenyúl az automatizmusba és konkrét linkeket nulláz le.

1 komment · 1 trackback

Címkék: google pagerank

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr9764733

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: download 2018.12.29. 01:47:51

California blank birth certificate - xearicn

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sas · http://fotogram.extra.hu 2008.08.19. 07:12:26

4-5 ös RR felett már tényleg meg kell(ene) küzdeni...
süti beállítások módosítása