Friss topikok

Keresés

Megőrült a Google?

2007.04.12. 12:02 harzol2

Publikálta a Google a márciusi adatokat, miszerint a legtöbbet a "flash game" kifejezésre kerestek rá hazánkban az előző hónapban. Ez már önmagában is meglepő, de a lista további része még megdöbbentőbb.
Legkeresettebb kifejezések












Van még: mexx, orosháza, kutyanevek, bolognese, hate, rozsa, alexis blebel, comenius logo, öltöny
Mit lehet erre mondani?
Valami nagyon nem stimmel ezekkel az adatokkal, így következtetéseket sem lehet levonni belőle. Pontosaban egy dolgot le lehet, mégpedig azt, hogy valami hiba csúszott a rendszerbe és a Google sem tévedhetetlen. Ez most nem olyan, mint az előző hónapokban megjelenő emo, Tokio Hotel, vagy akár a pillangószív. Ha utánaolvas az ember, akkor sem fogja tudni megfejteni miért ilyen ez a lista.
Nem hiszem hogy korrigálnák a jövőben ezeket az adatokat, vagy magyarázattal szolgálnának rá. Kíváncsi vagyok lesz-e valami visszhangja a dolognak idehaza.

3 komment

Címkék: google legkeresettebb kifejezések

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr9257653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meister · http://as.hu/blog 2007.04.12. 13:20:05

Ezek nem a legtöbbet keresett kifejezések, hanem azon kifejezések, amikre történő keresés mennyisége a legtöbbet nőt az elmúlt hónapban, ha jól értem:

"*Gaining queries are those keywords whose popularity has increased the most in comparison with the previous month."

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2007.04.12. 13:35:47

Igazad van, ám így is valami nagyon nem stimmel ezzel a listával.
Eddig mindig lehetett benne logikát találni, de most...

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2007.04.15. 01:33:49

Meister jól írja, növekedési arányokról van szó. Ha eddig csak 100 keresés volt a "flash game"-re havonta, aztán lett hirtelen 1000, akkor ugye 10x-es a növekedés. De ez az 1000 keresés mégsem valami sok önmagában...
Azaz ez a lista igazából nem jó semmire, de ez eddig is így volt sajnos...
süti beállítások módosítása