Friss topikok

Keresés

Live.com az MSN search utódja

2006.09.14. 11:10 harzol2

Live.com az MSN search utódjaÚj fejezetet nyit a Microsoft a saját keresőszolgáltatásában, azaz mostantól élesben üzemel a Live.com és a szoftveróriás igyekszik ide terelni az embereket. Ide van átirányítva a search.msn.com és rövidesen reklámkampánnyal is népszerűsítik majd a szolgáltatást. Erre szüksége is van a Microsoftnak, ha meg kívánja előzni két fő riválisát.
Külön érdekesség, hogy idén szeptemberre ígérték, hogy relevánsabb találatokat fog nyújtani a Live.com, mint konkurensei.
A Live.com-nak mindenesetre nem lesz könnyű dolga, hiszen jelenleg 12%-al csak harmadik legfontosabb piacán, az Egyesült Államokban és alaposan le van maradva a Yahoo ( 22,77% ), valamint a Google ( 59,84% ) mögött.
A témáról beszámolt az index is, valamit a Webni-n is új oldalt indított a témában JJózsef.

4 komment

Címkék: microsoft msn live.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr5914627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagi Zoltán · http://www.i-connector.com 2006.09.17. 09:39:00

Nekem egyébként meglehetősen szimpatikus kereső az msn. Valószínűleg azért mert még nem ez az ÓRIÁS. A piciknek mindig jobban kell igyekezniük, ha versenyben akarnak maradni, ezáltal általában jobb a nyújtott szolgáltatás színvonala.

Az egész pontos magyar keresési lekérdezések százalékos eloszlására azért nagyon kiváncsi lennék. Tapasztalataim alapján 95%-ot simán visz a "gógli";)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.01.28. 18:21:14

Gondoltam, ha egy több, mint 3 hónapos post randomként a blog.hu főoldalán szerepel, akkor legyen hozzá komment.

PS: na, mára ennyi, de ígérem, lesz még.

BIM Office · http://www.tarsistenhivoknek.shp.hu 2007.03.03. 17:46:08

Kapcsolódnék szívesen. Sok sikert kívánok: Bács ldikó

Admin (valahol máshol) · http://www.googletop10.hu 2007.10.08. 15:50:02

Hogy legyen egy tényleg idevágó komment: nekem személy szerint tetszik a live search. Talán elfogult vagyok a kérdésben :) mivel az optimalizált oldalaim a live search-ben mindig az első helyre kerülnek. A gugliban az 1-3 hely ezt hozza magával... Tény, hogy a gugli összahasonlíthatatlanul népszerűbb, bár lehet, hogy ez csak időleges. Jó versenytárs lehet a live, elvégre a Microsoft sem sufni cég...
süti beállítások módosítása