Friss topikok

Keresés

Google.hu start

2006.09.14. 21:33 harzol2

A mai naptól a megszokott google.co.hu cím automatikusan átirányít minket a google.hu-ra, így mostantól ez a google kereső hivatalos magyar oldala. (Természetesen a keresőoptimalizáló versenyhez is ezt veszem figyelembe.)
Ebből az "ünnepi alkalomból" készített az index egy interjút a cég fejlődő piacainak - így Magyarországnak is - az igazgatójával.
Véleményem szerint nem kell a dolognak nagy jelentőséget tulajdonítani, hiszen ez egy várható lépés volt. Remélhetőleg a jövőben azért egyre nagyobb figyelmet fog fordítani országunkra a Google és erre minden esély meg is van. Már csak azért is, mert a Google tényleg keres Magyarországra embereket, mint az a cikkben is szerepel.

3 komment

Címkék: google

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr5714660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szigethy Emma 2006.11.19. 09:35:50

Tisztelt Google Szerkesztőség,
ismerőseim hívták fel a figyelmemet, hogy Albert Györgyi könyvének megjelenése kapcsán,a vele készült interjú alkalmából, a hozzászólásomhoz ezt írták:"Szigethy Emma.volt depressziós". Kérem, szíveskedjenek törölni, mert nem mint volt depressziós, hanem, mint volt kolléganője írtam.
Szigethy Emma

Patai László · http://blog.joomla.hu 2006.11.25. 00:17:12

Nem hiszem, hogy ezt bárki is olvasná a google-től :) bááár kicsi ez a web.
süti beállítások módosítása