Friss topikok

Keresés

Egymillió találat felett a pillangószív

2006.08.31. 22:47 harzol2

A pillangószív szóra keresve a Google már több, mint egymillió találatot ad.
Ez azért szép teljesítmény és alighanem új rekord Magyarországon. Valószínűleg még nem volt példa rá, hogy egy szó 0-ról indulva ilyen hamar 7 szemjegyű találatot adjon. Alig több, mint 42 nap telt el a verseny meghirdetése óta!
Az élen épp a wyw áll, ám folyamatosan cserélgeti helyét a joljárok.hu-val, majd az Egy beteg srác naplója áll a dobogó harmadik fokán. A top 10 további helyezettjei a Primodesign, Jox, Webni, Prosign, BéDéKá a Blogteren és a Nolblogon.
 
Időközben a pillangószívről és a keresőoptimalizáló versenyről beszámolt az itport.hu is, ami tovább növelte a szó ismertségét. Lassan érdemes lenne egy netes közvélemény-kutatást csinálni arról, hogy az internetezők hány százaléka hallott a szóról és milyen vonatkozásban.
A Google még mindig nem talál képet a pillangószív szóra keresve, de nincs ezzel másképp a többi kereső sem. Ez a terület úgy tűnik még igencsak kiforratlan és várhatóan a jövőben itt is áttörésnek kell bekövetkeznie.

4 komment

Címkék: google pillangószív képkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr3514118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/pillangosziv/ 2006.09.01. 11:01:41

Köszönöm az értesítő bejegyzésed!
Hát tegnap késő este én is csak néztem, félóránként is helyet cseréltünk az első helyen. :-)
Érdekesség: ha a Firefoxon beütöd a G-ba a pillangószívet (nem magyarítva a G-t, akkor külön jön a www.joljarok.hu/pillangosziv/ és külön a www.joljarok.hu/blog , nem "egyberagasztva", mint a magyar G-ban.
Hm, hogy ez miért van?

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2006.09.01. 11:10:50

Igazad van, de ez nem böngésző függő. IE alatt is ugyanez van.
Amúgy a google.com nem csak ezen a területen ad más eredményeket.

Gál Kristóf · http://www.primodesign.hu/pillangosziv/pillangosziv 2006.09.02. 13:47:14

Pillangószív legenda

nézzétek meg ezt is :)
süti beállítások módosítása