Friss topikok

Keresés

Gyökeres változás az AdSense-ben?

2006.08.30. 21:02 harzol2

A mai napon a délutáni órákban érdekes dolog fogadott. A Google Adsense hirdetések egycsapásra megváltoztak weboldalaimon, méghozzá abszolút pozitív értelemben. Az eddig megjelentetett hirdetések helyett sok és abszolút releváns új reklám jelent meg honlapjaimon és első ránézésre ezzel nem csak engem lepett meg a Google.
Felmerül a kérdés, hogy ez minek lehet a következménye, ám még csak találgatni se tudok és még semmit nem olvastam erről az általam figyelt szakmai oldalakon sem.
Ilyen hirdetéseket egyébként sok esetben még csak nem is láttam eddig, így olyan az egész, mintha rengeteg új hirdető szállta volna meg az AdSense rendszerét. Itt a Keresőblogon is a látogatottság növelésével és keresőoptimalizálással foglalkozó hirdetések voltak láthatóak. Ilyen hirdetések ugyan eddig is voltak a rendszerben, ám valamiért nem tudta azokat a Google hozzápárosítani a Keresőbloghoz.Keresőblog AdSense hirdetései 2006.08.30-án délután
Néhány perc elteltével azonban ezek a reklámok egycsapásra el is tűntek a weboldalakról és minden visszatért a megszokott kerékvágásba. A Google nem csak a keresési eredmények tekintetében táncol tehát. Remélhetőleg ez már valami gyökeres változás előszele volt és az AdSense tovább fejlődik.
Amennyiben visszatérnek a releváns hirdetések, úgy nagy mértékben megnövekedhet az átkattintási arány, ami természetesen a bevételek növekedésével is járhat az AdSense-t megjelenítő webmesterek számára.
Lehet, hogy a Google kezdi komolyabban venni a magyar piacot? Esetleg egy globális változás közeleg?
Jelenleg sok a kérdés, de remélem hamarosan fény derül arra, hogy mi is volt ez a ma délutáni "meglepetés".
 

5 komment

Címkék: google hirdetések adsense pénzkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr8414062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ned 2006.11.15. 11:18:22

Ha nem is gyökeres, de azért valami.
Ha egyáltalán jól emlékszem a dolgokra:

Kifizetés típusa: Csekk - Szabványos kézbesítés
Pénznem: magyar forint

Itt régen nem USA dollár volt kiírva?
Tehát most értelemszerűen forintban kapjuk a csekket?

Csilla · http://www.tempo-cs.net/tarsashaz 2007.02.01. 08:02:58

legalább nem nyernek rajta a bankok. társasházkezelés

FERIMAN · http://www.pctuning.try.hu/ 2007.10.26. 18:33:34

Az lenne a kérdés: Hogyan lehet azt +csinálni, hogy bankkkkártyára fizesenek?? amúgy: www.pctuning.try.hu/ vagy informatika.blogol.hu/

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2007.10.26. 18:37:38

Maximum bankszámlára!
Az pedig elvileg már néhány embernek működik idehaza, a többieknek pedig előbb-utóbb majd fog.

A két linket pedig most az egyszer nem fogom fel SPAM-nek. :)
süti beállítások módosítása