Friss topikok

Keresés

Pillangószív az internetes médiában

2006.07.24. 15:04 harzol2

A jox.hu elsőként számolt be az internetes magazinok közül a Keresőoptimalizáló versenyről, Pillangószív: magyar keresőoptimalizáló verseny indult címmel.

Pillangószívet keres a magyar Google címmel jelent meg az IT.news-on egy másik cikk. Az írás elsősorban nem szakmai szempontból közelíti meg a témát és kissé pontatlanra is sikerült, de azért aligha fogok megharagudni a hírverésért.

Rendkívül örvendetes, hogy egyre nagyobb publicitást kap a verseny, hiszen ezzel tovább élesedik a küzdelem és a végső helyezettek is nagyobb figyelemre számíthatnak. Talán a hazai keresőoptimalizálási piacot is sikerül kicsit fellendítenie az ilyen cikkeknek és megnő a potenciális megrendelők száma. A versenyen elért helyezésnél pedig aligha van jobb ajánlólevél.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: google seo keresőoptimalizálás pillangószív

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr6111730

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click the up coming site 2018.04.26. 14:53:35

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása