Friss topikok

Keresés

Pillangószív fejlemények

2006.07.21. 12:12 harzol2

Megjelentek az első találatok a Google-ben a pillangószív szóra. A leggyorsabb a Webni volt, így ő vezeti a 3 találatos listát a Keresőblog előtt.
Érdekes, hogy négy kereső (Google, MSN Search, Yahoo, Tangó) közül a Google volt a leglassabb és a legkevesebb találatot is ott kapjuk, ám a Tangó csak a Webni 6 oldalát találja.
 
Néhány oldal, ahol megjelent a pillangószív szó. Ezzel résztvevőnek számítanak:
 
Webni: Nemes egyszerűséggel JJózsef beszámol a Keresőoptimalizáló versenyről egy Pillangószív címszóval megjelent aloldalon. Ötletes és egyszerű megoldás, a Webni szerkezetének köszönhetően még eredményes is.
BéDéKá Manzárd: A pillangosziv.try.hu címet irányította blogjának megfelelő postjára. A Pillangószív és lepkefing című post a szó giccsességét emeli ki és ezt képekkel illusztrálja.
Tapir: Az ls.hu domain-en létrehozott oldalon megtudhatunk mindent, amit a pillangószívről tudni akarunk, így azt is, hogy egy évelő növény, virágai általában vörösek és narancssárgák...
mefiblog: Blogján megejtett postból megtudhatjuk, hogy a a pillangószív rántva és sütve is fogyasztható. A pillangosziv.tx.hu címen is elérhető a post.
Mr.Tiny's Blog: Itt az derül ki, hogy a pillangószív az emberi szív pillangóhoz hasonlító eldeformálódása. Szerkesztője utal rá, hogy az oldal tartalma bővülni fog.
Wyw: A Webni beharangozóján és hozzászólásain kívül némi versenyt magyarázó szöveget tartalmaz az oldal. Wyw aldomainek mindegyikéről mutat link az optimalizálni kívánt címre, így alighanem a bejövő linkek számában nehéz lesz felülmúlni.
20y: Dobban, mint a pillangószív címmel létrehozott blogbejegyzés az Egy beteg srác naplójában. A postból nem derül, ki, hogy szerzője kíván e indulni a versenyben, vagy csak beszámolt a versenyről. A google mindenesetre meg fogja találni.
Yummie: A pillangószív szót úgy szőtte bele blogbejegyzésébe, hogy az ember szinte azt hinné, hogy ez véletlen. A pillangószív címke azért árulkodik. :)
Szipeter a blogteren: A keresőmarketing blog szerzője ezzel a bloggal indul a versenyen, melynek neve igen találóan pillangószív.

Direkt nem tettem a linkekre kulcsszavakat, nehogy ezzel befolyásoljam a versenyt.
A későbbiekben próbálok beszámolni minden újabb próbálkozásokról, ám ez remélem az idő múlásával egyre nehezebb feladat lesz a sok résztvevő miatt.

7 komment

Címkék: google yahoo seo keresőoptimalizálás msn linkek pillangószív tango

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr1211648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor · http://20y.hu/ 2006.07.21. 13:03:19

A visszajelzések követésében segítséget nyújthat a Google Blogsearch, habár az csak a Google által blognak ítélt site-okat fogja felsorakoztatni.

Szabolcs 2006.07.21. 16:47:57

Nem meglepő, hogy a Google a leglassabb, nekem ez többszöri tapasztalatom volt. Bár ide is illik, hogy a jó munkához idő kell :)

human 2006.07.21. 20:53:02

de a googleben kell elsőnek lenni, ciki lesz utolsónak befutni nekem brühühü

human 2006.07.21. 20:54:01

viszon bdk spamja az elég idegesítő volt ma

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2006.07.22. 06:30:06

Reggelre sokat változot a helyzet. A vezetést átvette az Egy beteg srác naplója és a találatok száma is nagyon megnőtt.

axaard · http://axaard.blogspot.com 2006.07.23. 21:35:47

igen a találati lista ma már 7-10 oldal között mozog.

Amúgy a google szépen lassan a sok site miatt lassul...
süti beállítások módosítása