Friss topikok

Keresés

Elindult a Keresőblog

2006.07.19. 15:11 harzol2

Mikor elhatároztam, hogy megcsinálom ezt a blogot, akkor sokat gondolkoztam a névválasztáson, mert egy szóval szinte lehetetlen kifejezni, hogy miről is fog szólni.
Egy felsorolás talán segíthet ezen. A várható témák tehát:
 
  • Minden ami a Google-lel történik, vagy azzal kapcsolatos. Szolgáltatások, változások.
  • Keresőoptimalizálás, elsősorban természetesen a Google-re koncentrálva.
  • Egyéb keresők és konkurens szolgáltatások.
  • Kitekintés az onlinemarketing egyéb területeire.
 
Összességében tehát azoknak lesz érdekes ez a blog, akiket a Google és szolgáltatásai érdekelnek, valamint azoknak a holnaptulajdonosoknak, webmestereknek, akik az internetre, mint üzleti lehetőségre tekintenek.

3 komment

Címkék: keresőblog

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso.blog.hu/api/trackback/id/tr7311598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konkoly-Thege György · http://www.konkoly-thege.hu 2006.07.24. 14:16:34

Nem rossz ötlet a kereso.blog.hu.Nekem is nagy gond a nézettség növelése.Azt hiszem a sitom nem rossz de a nézettség nem túl magas.Ami bosszant például , hogy a google új képkeresőjében csak kb. 200 képemet ajánlja ha magyarul írom be a nevemet míg több mint 4000 ha angolul.(korábban közel egyforma volt)
A tangón pedig egy képem se jön be (pedig az aktuális lap.hu sitokon ottvagyok).A szöveges keresésnél bejönnek linkek s találtam egy csomót amiről nem is tudtam.
Minden tanácsot és segítséget szívesen elfogadok!
Üdvözlettel
Konkoly-Thege György

harzol2 · http://forum.tozsde.hu/ 2006.07.24. 19:52:46

Sajnos a Flash elemek eléggé megnehezítik a keresőrobotok dolgát, így a te oldalad se szerencsés ilyen szempontból.
Próbálj meg csinálni egy honlaptérképet (sitemap), ami html alapú és elérhető a nyitóoldalról.
Képek esetében célszerű megadni azok nevét a kép alatt, valamint az ALT attribútumban. Ezek sokat segíthetnek.

Varga Zoltán 2006.07.28. 09:17:03

Üdv! Keveset foglalkoztam eddig a blogokkal, ill. az online marketing témáival. Felmerült bennem, hogy mi az értelme annak, hogy újabb és újabb blogokat indítanak emberek, és gyakorlatilag ugyanazokat a "híreket", témákat próbálják kommunikálni olvasóik fel?
Értem én, hogy ez egy nagyon népszerű területe a webnek, meg ez már a 2.0 állítólag, de szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy sokan látnak ebben végső soron pénzkeresési lehetőséget viszonylag alacsony befektetéssel. Nem kell egyetemet végezni ahhoz, hogy valaki honlapokat készítsen, és online marketing módszerekkel növelje azok hatékonyságát. Ez egy ilyen világ: a valós, évek során, fáradságos munkával, tanulással megszerzett tudáanak kevés rangja van, és keveset hoz rendszerint a konyhára.
süti beállítások módosítása